Wijnproeverij

 Rootring-wijnen wijnproeverij: gezellig én leerzaam

PROEVERIJ: Elke derde donderdag van de maand.

Bij Rootring-wijnen staat het proeven van wijn hoog in het vaandel. Proef verschillende wijnen en oordeel zelf wat je lekker vindt. Dat kan door zelf veel verschillende wijnen te kopen en te proeven, maar ook door deel te nemen aan een wijnproeverij.

Rootring-wijnen organiseert regelmatig proeverijen waar je in contact kan komen met een grote diversiteit aan wijnen uit verschillende landen, gemaakt van verschillende druivensoorten. Uiteraard gepaard met deskundige uitleg over wat je proeft.

wijntasting

Daarnaast is het ook mogelijk om in samenwerking met ons een proeverij te organiseren. Samen met vrienden, familie, collega’s of (zaken)relaties een middag of avond heerlijke wijnen proeven en ontdekken welke wijn het beste bij jou en je favoriete gerechten past.

In overleg stellen we een proeverij-op-maat voor je samen. Gezelligheid vormt hierbij de rode draad. Jij en jouw gasten ervaren waar je op kunt letten tijdens de proeverij. Vanaf de kleur, de neus tot en met de afdronk laten wij je op positieve wijze genieten van de verschillende wijnen.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op via info@rootring-wijnen.nl of bel met Martijn Rootring 06-42116864.

Vrijdag 21 augustus 2015 verzorgde Rootring-wijnen een proeverij bij accountantskantoor De Hoogte Waerder te Alkmaar.

Hieronder een impressie.

wijnproeverijhoogewaerder