Wijnproeverij

Thema: Zomers AndersWanneer: 19 juli 2018
Waar: Fnidsen 97
Start: 19.30 uur tot 22.00 uur
Kosten: 15,00 euro
Aanmelden: Uitverkocht

Een proeverij zonder één specifiek thema. Tijdens deze proeverij komen er wijnen aan bod waar wij normaal gesproken niet een hele proefavond mee kunnen vullen. Maar dit zijn wel wijnen die wij jullie absoluut willen laten proeven! Vandaar het thema ‘Zomers Anders’. Er worden wijnen geschonken die bij dit jaargetij passen. De wijnen komen onder andere uit Nieuw-Zeeland, Libanon, Marokko en Hongarije.

De aanmeldingen gaan hard, dus koop snel je ticket want vol is vol!

Rootring-wijnen organiseert regelmatig proeverijen waar je in contact kunt komen met een grote diversiteit aan wijnen uit verschillende landen, gemaakt van verschillende druivensoorten. Uiteraard gepaard met deskundige uitleg over wat je proeft. 

Daarnaast is het ook mogelijk om in samenwerking met ons een proeverij te organiseren. Samen met vrienden, familie, collega’s of (zaken)relaties een middag of avond heerlijke wijnen proeven en ontdekken welke wijn het beste bij jou en je favoriete gerechten past.

In overleg stellen we een proeverij-op-maat voor je samen. Gezelligheid vormt hierbij de rode draad. Jij en je gasten ervaren waar je op kunt letten tijdens de proeverij. Vanaf de kleur, de neus tot en met de afdronk laten wij je op positieve wijze genieten van de verschillende wijnen.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@rootring-wijnen.nl
of bel 06-42116864