Wijnproeverij

Wegens de vakantie is er in de maand augustus geen proeverij.


Thema:
Balkan
Wanneer: 20 september
Waar: Fnidsen 97
Start: 19.30 uur tot 22.00 uur
Kosten: 15,00 euro
Aanmelden: Bestel hier uw ticket

Hoewel de Balkan als sinds de oudheid bekend staat als uitstekend wijngebied, is het hier in Nederland relatief onbekend. Daar komt de laatste jaren gelukkig verandering in: de hoogstaande Balkanwijnen zijn steeds meer in opkomst. De perfecte omstandigheden zijn er al eeuwen: een goede bodem, zeer veel zonuren, bijzondere inheemse druifsoorten en dus veel smaak. Daarbij is de laatste jaren veel in kennis geinvesteerd door terugkeerders: mensen die jaren buiten de Balkan hebben gewoond. Zij namen die kennis mee uit andere wijnlanden.

 

Rootring-wijnen organiseert regelmatig proeverijen waar je in contact kunt komen met een grote diversiteit aan wijnen uit verschillende landen, gemaakt van verschillende druivensoorten. Uiteraard gepaard met deskundige uitleg over wat je proeft. 

Daarnaast is het ook mogelijk om in samenwerking met ons een proeverij te organiseren. Samen met vrienden, familie, collega’s of (zaken)relaties een middag of avond heerlijke wijnen proeven en ontdekken welke wijn het beste bij jou en je favoriete gerechten past.

In overleg stellen we een proeverij-op-maat voor je samen. Gezelligheid vormt hierbij de rode draad. Jij en je gasten ervaren waar je op kunt letten tijdens de proeverij. Vanaf de kleur, de neus tot en met de afdronk laten wij je op positieve wijze genieten van de verschillende wijnen.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@rootring-wijnen.nl
of bel 06-42116864