Wijnproeverij

Thema: Wilde wijnen
Wanneer: 18 oktober
Waar: Fnidsen 97
Start: 19.30 uur tot 22.00 uur
Kosten: 15,00 euro
Aanmelden: VOL

Naast dat het alweer herfst is, breekt ook één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland weer aan, namelijk het wildseizoen. Dit begint op 15 oktober, wanneer de jacht op fazant en haas wordt geopend. Vandaar het thema Wilde wijnen.
Laat u verrassen door mooie, volle, zwoele wijnen die een perfecte begeleider zijn bij al het moois wat de natuur en herfst te bieden heeft!

Bestel snel uw tickets, want VOL = VOL!

 

Rootring-wijnen organiseert regelmatig proeverijen waar je in contact kunt komen met een grote diversiteit aan wijnen uit verschillende landen, gemaakt van verschillende druivensoorten. Uiteraard gepaard met deskundige uitleg over wat je proeft. 

Daarnaast is het ook mogelijk om in samenwerking met ons een proeverij te organiseren. Samen met vrienden, familie, collega’s of (zaken)relaties een middag of avond heerlijke wijnen proeven en ontdekken welke wijn het beste bij jou en je favoriete gerechten past.

In overleg stellen we een proeverij-op-maat voor je samen. Gezelligheid vormt hierbij de rode draad. Jij en je gasten ervaren waar je op kunt letten tijdens de proeverij. Vanaf de kleur, de neus tot en met de afdronk laten wij je op positieve wijze genieten van de verschillende wijnen.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@rootring-wijnen.nl
of bel 06-42116864