Wijnproeverij

Thema proeverij


Thema:
 Oude Wereld, Nieuwe Wereld 
Wanneer: donderdag 16 januari 2020
Waar: Fnidsen 97
Start: 19.30 uur tot 22.00 uur
Kosten: €19,50 euro

Wijn avond waarin we advies geven welke wijnen bij welke gerechten passen voor de kerstdagen.

Opgeven via:
info@rootring-wijnen.nl

Privé proeverij op maat

Rootring-wijnen organiseert regelmatig proeverijen waar je in contact kunt komen met een grote diversiteit aan wijnen uit verschillende landen, gemaakt van verschillende druivensoorten. Uiteraard gepaard met deskundige uitleg over wat je proeft. 

Daarnaast is het ook mogelijk om in samenwerking met ons een proeverij te organiseren. Samen met vrienden, familie, collega’s of (zaken)relaties een middag of avond heerlijke wijnen proeven en ontdekken welke wijn het beste bij jou en je favoriete gerechten past.

In overleg stellen we een proeverij-op-maat voor je samen. Gezelligheid vormt hierbij de rode draad. Jij en je gasten ervaren waar je op kunt letten tijdens de proeverij. Vanaf de kleur, de neus tot en met de afdronk laten wij je op positieve wijze genieten van de verschillende wijnen.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@rootring-wijnen.nl of bel 072-5151250.

Standaard Proeverij!
Een ‘standaard’ proeverij in ons proeflokaal bestaande uit een bubbel en 6 wijnen met begeleidende hapjes, twee uit de keuken van restaurant – hotel – wijnlounge ’t Fnidsen, kost tot en met 10 personen € 325,00. Elke extra persoon is € 32,50. Het thema van de proeverij is in overleg, alsmede aantal witte en rode wijnen. Deze wordt begeleid door het team van Rootring-wijnen.