Wijnabonnementen

Abonneer je op de mooiste wijnen

Elk seizoen passend en verrassend

Drink je graag een goed glas wijn? Maar vind je het lastig om iedere keer een juiste keuze te maken? Wijnspeciaalzaak  Rootring-wijnen heeft de oplossing: het wijnabonnement.

Wat is het wijnabonnement?

Als je je abonneert op onze wijnen, krijg je voor minder dan 100 euro elk kwartaal een pakket van 12 flessen met daarin 6 verschillende wijnen. We stemmen onze keuze af op het seizoen en proberen je tegelijk te verrassen door een variatie in landen van herkomst en druivensoorten: binnen en buiten Europa, inheemse en uitheemse druivenrassen. We bezorgen de pakketten thuis.
De bezorgmomenten zijn begin maart, juni, september en december.

Een doorslaand succes

Het wijnabonnement is al enkele jaren een doorslaand succes bij onze klanten. Grijp zelf nu ook de kans om op een leuke en eenvoudige manier kennis te maken met een grote variatie aan druivenrassen. Laat je verrassen door de soms onverwachte kwaliteit. En beleef wijnen waaraan je zelf misschien nooit had gedacht.

Bijkopen met korting

Op het pakket zelf zit al een aantrekkelijke korting. Maar zit er een wijn bij die je extra lekker vindt? Dan kun je die het hele seizoen, dus 3 maanden lang, met 10% korting bijkopen.

De voordelen van het wijnabonnement op een rij

  • Elk seizoen 12 flessen van 6 verschillende wijnen
  • Bijna 10% korting op het totale pakket: maar 98,50 in plaats van ruim 100 euro
  • Tijdens het lopende seizoen 10% korting op wijnen uit het abonnement
  • Alleen wit of alleen rood? Ook dat kan!
  • Gratis deelname aan de wijnproeverijen van Rootring-wijnen
  • Als eerste op de hoogte van kortingen en aanbiedingen binnen ons assortiment

Nieuw: het luxe abonnement!

Er is nu ook een luxe abonnement van 150 euro, voor een pakket dat normaal bijna 165 euro kost. Extra bijzondere wijnen van hoge kwaliteit, ook vier keer per jaar thuisbezorgd. Heb je liever een fles per soort, dan kan je kiezen voor een luxe pakket met 6 flessen voor EUR 75.

Meer weten?

Kom langs in onze winkel aan de Achterstraat 14 in Alkmaar of bel ons op 072-5151250 (woensdag t/m vrijdag 11.00-18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00-17.00 uur).