WIJN MET EEN VERHAAL!

Over wijn wordt heel veel gezegd en geschreven. Wij vinden dat je wijn moet proeven. Goede wijn, gemaakt met passie. Vaak met typische druiven voor het land of de regio. Authenticiteit is dan ook één van de kernbegrippen bij Rootring-wijnen en achter onze wijnen zit altijd een bijzonder verhaal. Je kent ze wel, speciale momenten of gelegenheden met vrienden of familie. Ze verdienen een speciale wijn, een wijn die je misschien niet iedere dag drinkt.
Bij ons vind je ook deze wijnen!

ONZE KRACHT?

· Wijnproeverij! Bij Rootring-wijnen kun je wijn altijd proeven. Bij ons in de winkel, elke derde donderdag van de maand of bij jou thuis, op je werk of bij een speciale gelegenheid.
· Online shop! Wij bieden een online shop waar je ook per fles kan bestellen, in plaats van per doos én met een zelfde vriendelijkheid ook nog eens thuis bezorgd!
· Levering! Gratis indien je binnen de straal van 15 km van Alkmaar woont of minimaal voor €100,- bestelt. Binnen 3 werkdagen geleverd.
· Cadeau! Zoek je een cadeau voor iemand dan zijn speciale wijnen in een mooie verpakking of fraai kistje een optie. Je krijgt er een wijnbeschrijving bij.
· Cadeaubon! In elk gewenst bedrag, behoort nu ook tot de mogelijkheden.
. Wijnadvies! Je zoekt een wijn of een wijn voor iemand anders doe de wijntest op de homepage.
. Kerstpakket 2019! 6 Wijnflessen zelf samenstellen en in een mooie houten kist thuis bezorgt.
. Wijnabonnement! Elk kwartaal 12 flessen wijn thuis bezorgt.
Wijncursussen 2019! Vraag naar de mogelijkheden.
. Wijn/Spijs! Eén maal in de drie maanden kunt u reserveren voor een wijn/spijs avond. Deze avond gaat verzorgt worden door Rootring-wijnen en ’t Fnidsen in de wijnlounge van ’t Fnidsen. We hebben dan een gast sommelier en kun je genieten van Sam zijn kookkunsten.
. Wijnlounge! De wijnlounge is in ’t Fnidsen 107-109 en kunt u genieten van wel meer dan 30 wijnen die open staan. In de wijnlounge is de bites kaart aanwezig. Een high wine of een high tea staat ook op de bites kaart. Maandag gesloten, dinsdag, woensdag 16.00-00.00 en donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag 09.00-00.00 geopend. www.fnidsenalkmaar.nl

Laat je ook eens verrassen! Neem gerust een kijkje in de online shop of kom eens langs in onze wijnspeciaalzaak Rootring-wijnen, Fnidsen 97, Alkmaar.