WIJN MET EEN VERHAAL!

Over wijn wordt heel veel gezegd en geschreven. Wij vinden dat je wijn moet proeven. Goede wijn, gemaakt met passie. Vaak met typische druiven voor het land of de regio. Authenticiteit is dan ook één van de kernbegrippen bij Rootring-wijnen en achter onze wijnen zit altijd een bijzonder verhaal. Je kent ze wel, speciale momenten of gelegenheden met vrienden of familie. Ze verdienen een speciale wijn, een wijn die je misschien niet iedere dag drinkt.
Bij ons vind je ook deze wijnen!

ONDER DE AANDACHT DE WIJN OP DE HOMEPAGE.

 

Laurent Perrier Cuvée Rosé brut

 

ONZE KRACHT?

· Wijnproeverij! Bij Rootring-wijnen kun je wijn altijd proeven. Bij ons in de winkel bij jou thuis, op je werk of bij een speciale gelegenheid.
· Online shop! Wij bieden een online shop waar je ook per fles kan bestellen, in plaats van per doos én met een zelfde vriendelijkheid ook nog eens thuis bezorgd!
· Levering! Gratis indien je binnen de straal van 15 km van Alkmaar woont of minimaal voor €100,- bestelt. Binnen 3 werkdagen geleverd.
· Cadeau! Zoek je een cadeau voor iemand dan zijn speciale wijnen in een mooie verpakking of fraai kistje een optie. Je krijgt er een wijnbeschrijving bij.
· Giftcard! In elk gewenst bedrag, behoort nu ook tot de mogelijkheden.
. Wijnadvies! Je zoekt een wijn of een wijn voor iemand anders doe de wijntest op de homepage.
. Wijnpakket! 6 Wijnflessen zelf samenstellen en in een mooie kist thuis bezorgt.
. Wijnabonnement! Elk kwartaal 12 flessen wijn thuis bezorgt.
. Wijncursus! Vanaf september 2017 gaan we de cursus starten, vraag naar de mogelijkheden.
. Wijn/Spijs! De avonden komen eraan en wel in 2018. Elke donderdag/vrijdag of zaterdag kunt u reserveren voor een wijn/spijs avond. Deze avond gaat verzorgt worden door Sam van de Loocatie in Heiloo. Sam gaat per mei 2018 beginnen in ’t FNIDSEN, restaurant, hotel en wijnlounge. Het voormalige pand van Roce’s Cantina.  Hier bij Rootring-wijnen kun je alvast een genieten van Sam zijn kookkunsten. Je kunt ook zelf met een gezelschap een wijn/spijs avond beleven. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel of mail naar info@rootring-wijnen.nl

 

Laat je ook eens verrassen! Neem gerust een kijkje in de online shop of kom eens langs in onze wijnspeciaalzaak Rootring-wijnen, Fnidsen 97, Alkmaar.