Wijn en spijs avond, ter kennismaking met het het nieuwe restaurant ’t Fnidsen!


Zoals u misschien al vernomen heeft, opent ’t Fnidsen dit jaar haar deuren. Chefkok Sam Piscaer wil jullie alvast kennis laten maken met zijn heerlijke kookkunsten.

Sam is gek op eerlijke, verse ingrediënten die hij het liefst zelf teelt. Geen gemanipuleerde producten maar de échte smaak van de natuur, goed gedoseerd en vervaardigd door gebruik te maken van een gecombineerde klassieke en moderne bereidingswijze.

Wijn Spijs Menu 10 Februari
De Loocatie met Rootring Wijnen

4-gangen incl. wijnarrangement € 57,50

Aperitief
Huisgemaakt brood, boter, olijfolie

*
Voorgerecht

Chevicé- Cherry Tomaat- Filodeeg- Avocado

*
Tussengerecht
Lasagne
Pompoen- Spinazie- Vadouvan

*
Hoofdgerecht

Kalf
Kalfs Wang- Topinamboer- Bospeen- Pommé Duchesse

*
Dessert

Peer
Amandel- Vanille- Steranijs- Witte Chocolade

Voor deze bijzondere avond kunt u een plekje reserveren bij Restaurant de Loocatie, 072-533 3352.