het depot actie internet

OPENINGSACTIE!

Na een korte verbouwing en opfrisactie van onze wijnwinkel zijn we vanaf zaterdag 5 september weer geopend voor het winkelend publiek. Uiteraard hebben we voor u dan ook een interessante korting actie! Als u bijgaande bon uitprint en meeneemt naar de winkel ontvangt u een korting van maar liefst 10% op uw aankopen. (korting is niet geldig in combinatie met andere kortingacties)

 

het depot van rootringwijnen kortingsbon

Rootring-wijnen is het initiatief van Martijn Rootring. Wijn loopt als een rode draad door zijn leven. Als hij een fles wijn ziet die hij niet kent dan is er een natuurlijke aantrekkingskracht, wordt zijn interesse en enthousiasme gewekt. Hij heeft al jaren geleden opleidingen gevolgd, maar altijd voor de liefhebberij. In 2013 besloot hij om van zijn hobby zijn beroep te maken.

“Als je hard werkt dan is het ook fijn om te ontspannen en nog meer te genieten van het leven. Dan mag je best jezelf eens verwennen met een goed glas wijn of eigenlijk een glas betere wijn, want dan geniet je pas echt. Een betere kwaliteit wijn betekent veelal een betere drinkbaarheid en smaak en dus een hogere genotsfactor. Waarom zou je dat jezelf ook thuis niet gunnen?”

 

ZATERDAG 5 SEPTEMBER OPEN DAG HET DEPOT VAN ROOTRING-WIJNEN
Van 10.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom om onder het genot van een hapje en een goed glas wijn een kijkje te nemen in de geheel vernieuwde wijnwinkel aan de Achterstraat 14 in het centrum van Alkmaar.

Openingstijden vanaf 5 september:
Maandag, dinsdag: gesloten
Woensdag, donderdag en vrijdag: 11.00-18.00 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur
Koopzondag: elke eerste zondag van de maand: 12.00-17.00 uur

Contact
Het Depot van Rootring-wijnen
Achterstraat 14
1811 LJ Alkmaar
T 072 515 1250

logo het depot van rootring-wijnen