Culinair Heiloo

CULINAIR HEILOO | 10-11-12 JUNI 2016

Drie dagen culinair genieten! Dit jaar op een nieuw locatie: Landgoed Willibrordus.

Op deze drie dagen staat het terrein voor de cultuurkoepel geheel in het teken van culinair genieten. Onder het genot van drankjes en gezellige muziek maakt iedereen kennis met de culinaire kookkunsten van diverse restaurants uit Heiloo en omgeving. Ook is Het Depot van Rootring-wijnen aanwezig, waar je de heerlijkste wijnen kunt proeven.

Entree
Kaarten voor het evenement zijn te koop voor € 5,50 per persoon aan de deur van het evenement of in de online voorverkoop. Koop je je kaarten online, zijn de kaarten inclusief 1 gratis drankje! Van de entree gaat € 1,00 per kaart naar de Verhalenkamer van Landgoed Willibrordus. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Ter plekke kunnen er munten gekocht worden, waarmee de hapjes en drankjes afgerekend kunnen worden.

Openingstijden
Vrijdag 18.30 – 23.00 uur (vrijdagmiddag borrel van 16.30 uur tot 18.30 uur)
Zaterdag 16.00 – 23.00 uur
Zondag 14.00 – 22.00 uur

Locatie
Landgoed Willibrordus
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo

Entertainment
Vrijdagavond: DJ Bodhi en de band Dja Fya
Zaterdag: Diggy Dex
Rest volgt zo snel mogelijk

Kinderactiviteiten
Ook aan kleintjes is gedacht! Er zijn diverse activiteiten zoals een mega strombaan, pannakooi voetbal, estafette spelen, mascotte Freddy Fit en er staat een springkussen!

Vrijdagmiddag borrel
Vrijdag openen de deuren om 16.30 uur voor de vrijdagmiddag borrel van Heiloo! Kaarten zijn te koop voor € 7,50 per persoon inclusief een welkomstdrankje, 1 drankje naar keuze en kleine bites. De vrijdagmiddag borrel duurt tot 18.30 uur, daarna openen de deuren voor het publiek.

Culinair Heiloo steunt de Verhalenkamer
Op negen september worden, tijdens de opening van het festival Willibrordus Draait Door, de deuren van een mooie nieuwe Verhalenkamer geopend. Het museum Willibrordus wordt dan gesloten. De Verhalenkamer is het moderne alternatief voor het museum en vertelt het verhaal over de psychiatrie van vroeger, het heden en van de toekomst.
De Verhalenkamer is te vinden in Het Cultureel Centrum de Strandwal op landgoed Willibrordus. Het voormalige terrein van de Sint Willibrordusstichting is sinds eind jaren 90 open gesteld en heeft sindsdien een publieke functie gekregen. Het is anno 2016 verworden tot een landgoed met een lokale en regionale functie op het gebied van zorg, cultuur, onderwijs, ondernemerschap en kunst.

 

 

Kijk voor meer informatie ook op: www.culinairheiloo.nl
of op de facebook pagina.

 

 

culinair heiloo