Contact

Direct contact opnemen

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer weten wat Rootring-wijnen voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op.

CONTACTGEGEVENS

Wijnspeciaalzaak Rootring-wijnen
Fnidsen 97
1811 NE Alkmaar
T 072 515 1250
M 06 42116864
E info@rootring-wijnen.nl

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 11.00 – 18.00 uur
Donderdag: 11.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 11.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00-17.30 uur
Zondag: gesloten

Over ons

Rootring-wijnen is het initiatief van Martijn Rootring. Wijn loopt als een rode draad door zijn leven. Als hij een fles wijn ziet die hij niet kent dan is er een natuurlijke aantrekkingskracht, wordt zijn interesse en enthousiasme gewekt. Hij heeft al jaren geleden opleidingen gevolgd, maar altijd voor de liefhebberij. In 2013 besloot hij om van zijn hobby zijn beroep te maken.

“Als je hard werkt dan is het ook fijn om te ontspannen en nog meer te genieten van het leven. Dan mag je best jezelf eens verwennen met een goed glas wijn of eigenlijk een glas betere wijn, want dan geniet je pas echt. Een betere kwaliteit wijn betekent veelal een betere drinkbaarheid en smaak en dus een hogere genotsfactor. Waarom zou je dat jezelf ook thuis niet gunnen?”

Martijn doet dit niet alleen. Samen met Jonna gaan ze het serieus aanpakken onder de naam Rootring-wijnen, maar het moet wel leuk en plezierig blijven.

Martijn Rootring

E martijn@rootring-wijnen.nl

Mijn arbeidsverleden heeft niets met wijn te maken, maar ligt in de farmaceutische sector. Momenteel ben ik naast mijn wijnactiviteiten directeur/mede-eigenaar van Pluripharm. Mijn passie voor wijn begon met mijn kennismaking met de wijnen uit de Medoc tijdens de jaarlijkse vakanties in Frankrijk. In 2006 startte ik met mijn eerste wijncursus en een paar jaar later volgde de studie vinologie aan de Wijnacademie. Van oudsher heb ik een voorkeur voor stevige rode wijnen uit de Bordeaux maar mijn zwerftocht door wijnland heeft mijn horizon enorm verbreed. Proeven, proeven en nog een proeven…. en ik heb ontdekt hoe mooi en divers het product wijn kan zijn.

Joke Rootring-de Boer

E joke@rootring-wijnen.nl

Martijn en ik zijn getrouwd en samen hebben we 2 kinderen, Koen en Gijs. Na vele trainingen en inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heb ik mijn kennis omgezet in ‘De Blauwe Vlinder’. In deze praktijk verzorg ik de lichaams- energiewerk www.deblauwevlinderlichaamenziel.nl

Ik ben het creatieve brein achter Rootring-wijnen en ’t Fnidsen.  Ik heb meegedacht over o.a. de huisstijl van Rootring-wijnen en ’t Fnidsen.  Daarnaast regel ik diverse zaakjes achter de schermen.

Sandra Kaandorp

In 2003 heb ik Kaandorp Communicatie opgericht. Een full-service communicatiebureau dat als geen ander vormgeving, tekst en beeld laat samensmelten tot bijzonder creatieve reclame-uitingen. Naast de wensen van de klant staan een treffend en functioneel ontwerp centraal. Als uitgangspunt hanteer ik hierbij: Dat wat de klant zelf kan doen doet hij zelf, al het andere doe ik.